Make your own free website on Tripod.com
Nevezés

Nevezési feltételek:1

Csak az nevezhet, aki tizenhatodik életévét betöltötte! A nevezés magával vonja, hogy a nevezõ ismeri, és elfogadja a szabályokat, s a díjszabást.
 

Díjak, kedvezmények, büntetések:2
 


 

1, Erre azért van szükség, hogy ne a versenyen kelljen vitázni, ki hogyan ismeri a szabalyokat, hogy szokta játszani,...
2, Újitás, a ti kedvetekért! Megpróbálunk több embert csábítani a versenyre, illetve dijjazuk azokat, akik mindig itt vannak, s buntetjuk, azokat akik ellinkelik az egészet
3, Ez nagy összeg, de nagyon bosszantó, amikor valakire számítunk, s az valami apró dolog miatt nem jön el! Ezzel fõleg azokkal szúr ki, akik vele vannak egy csoportban, mert ök kevesebb meccset játszhatnak, a többiekkel, mert csúszik miatta a program (mivel várunk rá), s velünk, mert mi számítunk a nevezési dijára! Kérlek vegyétek komolyan, mert már több példa is volt ilyen linkeskedésre! Persze súlyos indok esetén ez nem érvényes. Mi a súlyos? Az ott majd kiderül, hogy az-e vagy sem.

vissza


Igen, szeretnék benevezni a Biliárd Bajnokságra. A vonatkozó szabályokat ismerem és betartom. A nevezési díjszbást ismerem, s a díjakat legkésõbb a verseny reggelén befizetem.

Név:
Becenév:
Életkor:
Cím:
Telefon:
E-mail:
Megjegyzés: