Make your own free website on Tripod.com
A IV. RMSE Biliárd bajnokságot 2001 április 21-én rendeztük meg. Idén is a Noiret biliárdszalonban voltunk.32 nevezést vártunk de csak 17 lett :-((. S ebből három fő nem is jelent meg:-((( Ez a kis kellemetlenség okozott egy pici bonyodalmat a kezdéskor (át rendeződtek a meccsek, ...), de aztán helyre álltak a dolgok.
A kis létszám miatt nagyon kellemes, családias hangulat uralkodott végig a verseny alatt. A meccsek szépen gördülékenyen zajlottak, le dolgoztuk a kezdeti tíz perces csúszásunkat, s a végére minden meccs szintidő elött befejeződött! Mindez talán azért történhetet meg, mert a nyolc közé egy nagyon erős gárda került. A 98-as bajnok, Deák Csabi "gyors" 2-0, 2-0 -ás eredménnyel került a döntőbe. Míg a másik ágon Varga Zsombor kicsit döcögősebben, de azért elverekedte magát a döntőig. Tavaly az volt a kérdés: sikerül-e Tamásnak, a Biliárd Bajnokságok töténetében először, a duplázás. Neki ez nem sikerült, de most Csabinál volt a duplázás lehetősége, amit egy baráti, de annál izgalmasabb meccsen meg is ragadott. Így ő lett az eddigi egyetlen többszörös bajnok. Gratulálunk!!!!

I. Deák Csaba (Mau-mauk)

II. Varga Zsombor /Agyas/ (Mau-mauk)
III. Wertán Zsolt

Itt van azért a többiek eredménye is. Na meg a 98-as, 99-es és a 2000-es versenyéi is. Habár idén nagyon kevesen voltunk, de aki eljött lelkes volt, s meglátásom szerint élvezte is. Azt gondolom, hogy pár apró szépség hiba ellenére is jól sikerült a verseny. Tehát 2002 Húsvétja után ismét számíthattok a bajnokságra, sőt! Marietta lelkesedése nyomán, ha 12 (esetleg 8), vagy több lány nevez jövőre, akkor lesz külön nekik is egy bajnokság.
Addig is mindenkinek további jó biliárdozgatást!

Kérdések, reakciók: agyas@netposta.net